Αποστολή Προϊόντων


Αποστολές εντός Ελλάδας

 

Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας είναι εντελώς Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 35€.

Για παραγγελίες κάτω από 35€ τα έξοδα αποστολής είναι 3.50€ ανεξαρτήτως της ποσότητας της παραγγελίας. 

Η αντικαταβολή είναι σε κάθε περίπτωση ΔΩΡΕΑΝ. 

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών "Γενική Ταχυδρομική" και "Courier Center".

 

 Αποστολές στο εξωτερικό και Κύπρο.


Η χρέωση στις περιπτώσεις αυτές ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα προορισμού, την επιλεγμένη μέθοδο αποστολής και το συνολικό βάρος (ή ογκομετρικό βάρος) των προϊόντων της κάθε παραγγελίας.

Για αποστολή προς την Γερμανία, την Αλβανία, την Κύπρο και τη Βουλγαρία, η χρέωση ανέρχεται σε 17,00€ ανά αποστολή μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό έως τα 10, η χρέωση ανέρχεται σε 5,50€. Για κάθε επιπλέον κιλό, άνω των 10, η χρέωση ανέρχεται σε 4,00€.
Ειδικά για την Κύπρο παρέχεται η δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή.Για αποστολή με αντικαταβολή προς Κύπρο, η επιβάρυνση ανέρχεται σε 5,00€

 

 

Χρόνος αποστολής/παράδοσης

 

Κύριο μέλημα του ηλεκτρονικού καταστήματος "e-solo.gr" αποτελεί η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, στις χαμηλότερες τιμές και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.

Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται  από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 16:00 εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει άλλη αιτία καθυστέρησης (πχ. ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας).


Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες.Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων των δικτύων των εταιρειών ταχυμεταφορών, (δυσπρόσιτες περιοχές) η παράδοση γίνεται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

 

 Διευκρινήσεις

 
Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.
Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.
 
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει κάποια επιβάρυνση για πληρωμή με αντικαταβολή.
 
 Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ.